Delovni čas:
pon-​pet 8-12 in 14-19
sob 8-13
24-urno dežurstvo

AMBULANTA ZA VELIKE ŽIVALI

MI SKRBIMO ZA VAŠE ŽIVALI!

Ambulanta za rejne živali deluje v okviru Veterinarske klinike MZ Vet in ponuja širok nabor vrhunskih veterinarskih storitev za vse velike živali.

Na vašem domu poskrbimo za govedo, prašiče, drobnico in konje

Ne glede na to, ali gre za rutinske preglede, nujne primere ali specializirane postopke, smo tu, da vam zagotovimo vrhunsko oskrbo in podporo.

Naša ekipa izkušenih veterinarjev in usposobljenega osebja skrbno spremlja najnovejše trende in inovacije na področju veterinarske medicine, da vam lahko ponudimo najboljše možne storitve.

Veterinarske storitve za rejne živali

  • Odkrivanje in zdravljenje bolezni
  • Operacije (carski rezi, dislokacije siriščnika, tujki, kastracije)
  • Preventivni posegi
    (korekcija parkljev, odvzemi krvi, mleka in blata za laboratorijske preiskave, zatiranje parazitov, preventivna cepljenja)
  • Osemenjevanje krav in zdravljenje reprodukcijskih težav (tudi s pomočjo ultrazvočne diagnostike)
  • Označevanje (številčenje in mikročipiranje)
  • Spremljanje zdravstvenega stanja črede in prehransko svetovanje

Laboratorijske in diagnostične storitve

S pomočjo naprednih laboratorijskih diagnostičnih orodij izvajamo hematološke in biokemične preiskave, ki nam omogočajo natančne ocene zdravstvenega stanja vaše živali in posledično pravočasno odkrivanje bolezni ter izbiro ustrezne terapije.
Ultrazvočna diagnostika reprodukcijskih organov in diagnostika brejosti, edoskopske preiskave dihal in še kaj izvajamo tudi pri vas doma, v vašem hlevu.

Kirurgija

Operacije pri živalih so sestavni del našega vskadana. Natančnost in sledenje sodobnim trendom sta ključni za uspešnost pri našem delu.
Naša klinika ima sodobno opremljene operacijske dvorane in veterinarje z bogatimi izkušnjami na področju kirurgije in kirurških posegov. Izvajamo tako rutinske posege vključno s sterilizacijami in kastracijami do zahtevnih operacij.

Naročanje za posege
na telefon:

 02 654 91 30

Naša veterinarska ekipa

Kako do​ na​s?

NASLOV

Pesnica pri Mariboru 21a,
2211 Pesnica pri Mariboru

TELEFON

02/654 91 30

Obvestilo

Na vaša vprašanja, poslana po elektronski pošto, bomo odgovorili čimprej, vendar prosim razumite, da zaradi narave našega dela, lahko to traja tudi nekaj dni!

Kje smo